Culinair

Fruitsalade maken maar dan anders: 7x culinaire inspiratie voor lekkere fruitsalades

Mijn hersens liggen te koken onder hun hersenpan. Ondertussen hang ik boven de pannen. Dampende pannen. Mijn oksels dampen net zo hard mee, en dan heb ik een onverwacht Eureka-momentje. Ik kook morgen níet. Voordat ik nog eens echt overkook. Ik ga een lekere fruitsalade maken. Heb jij het ook zo zwaar in de keuken met die warmte? Maak het jezelf dan eens gemakkelijk. Ga voor een goeie salade. Of een fruitsalade, ook lekker! Wij zetten de leukste ideeën voor fruitsalades op een rij. Want een fruitsalade maken met de kids is leuk, maar helemaal als je er een creatieve draai aan geeft!

We hebben deze creatieve fruitsalade recepten niet zelf bedacht. Dat gaat lastig met kokende hersens 😉 . De ideeën hebben we van Pinterest. Alle credits gaan naar hun creatieve makers!

Liever iets hartigs?

Wil jij naast al dat fruit toch liever ook wat hartigs? Dan is dit misschien nog een leuke tip… dien je koude schotel ook eens lekker creatief op! En zijn er dan nog kinderen die geen huzarensalade willen?

Neem een grote schaal, en maak de vorm die je maar wilt. Daar is die koude schotel ideaal voor. Decoreer het geheel met groente, fruit, plakjes vlees of schijfjes aardappel. Dit hartig varkentje is toch bijna zonde om dit op te eten?

Tip: Wil je een fruitsalade maken voor volwassenen en er een iets andere draai aan geven? Gebruik dan in ieder geval mint, dat combineert heerlijk met fruit.

Lees ook: Creatief met komkommer traktaties

Shutterstock foto van fruitsalade maken en presenteren door gkrphoto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *