Reizen

Wellness in Thailand; samen genieten tijdens je vakantie

Met een vakantie in Nederland is natuurlijk niks mis. Maar nu de kids wat groter worden, merken we steeds meer dat ze graag de wereld willen gaan verkennen. Een van de bestemmingen die Lotte op het moment op haar lijstje heeft staan, is een vakantie naar Thailand. Frank en ik hebben het er ook al wel eens over gehad, maar het is er nog niet van gekomen helaas. Onlangs zag ik wat wellness gelegenheden in Thailand voorbij komen waardoor het bij mij weer begon te kriebelen. Hoe lekker zou het zijn om hier tot rust te komen?! Kijk je even mee naar de meest fantastische wellness resorts in Thailand? En laat je verder nog informeren over wat je nodig hebt als je voor langere tijd Thailand gaat verkennen.

Inhoudsopgave

Wellness resorts in Thailand; om volledig tot rust te komen

Thailand is uitgegroeid tot dé spabestemming van de wereld. Niet zo vreemd ook, want een Thaise massage staat in Nederland ook al hoog aangeschreven. Laat staan dat je die kan ondergaan in een van de onderstaande luxe wellnessresorts in Thailand zelf!

Chiva-Som wellness Thailand

Chiva-Som

Het internationaal erkende wellness resort Chiva-Som is terug van weggeweest. Na een maandenlange renovatie is het resort aan de witte zandkust van Hua Hin klaar om opnieuw gasten te ontvangen. Je kunt je verheugen op een uitgebreid aanbod aan uitstekende gezondheids-, fitness-, en spafaciliteiten geleid door een team van erkende experts in een verfrissend interieur. Ook het restaurant Taste of Siam werd vernieuwd, je kan hier met elk type weer dineren met uitzicht op zee.

Wel of geen visum nodig voor Thailand?

Ongeacht wat je gaat doen… als je langer dan 30 dagen in Thailand verblijft dan heb je een visum nodig. Zo’n visum kan je hier aanvragen. Blijf je minder lang dan kan je een visumvrije toegang voor maximaal 30 dagen ontvangen op de luchthaven.

Maar mocht je een uitgebreide rondreis in Thailand gaan maken en ook nog heerlijk ontspannen met wellness, dan heb je aan 30 dagen vast niet voldoende en raden we je aan goed voorbereid richting Thailand te vertrekken. Met visum dus 😉 .

De uitzonderlijke faciliteiten, de ongeëvenaarde Thaise massagetherapeuten en de rustgevende omgeving van de talrijke wellnessresorts zorgen ervoor dat wij direct in het vliegtuig willen stappen. Even heerlijk ontspannen en nieuwe energie opdoen tijdens een wellness in Thailand. Wil je meer weten over deze wellnessresorts? Check dan de website van Thailand Tourisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *