Fashion

Een broek van travelstof? Yes please!

Wie van jullie heeft al zo’n heerlijk exemplaar in de garderobe hangen? Een broek van travelstof is wat mij betreft niet meer weg te denken uit mijn kledingkast. Niet alleen voor tijdens het reizen zijn deze broeken ideaal, maar ook gewoon om dagelijks te dragen zijn ze heerlijk.

Ben jij een jumpsuiter in hart en nieren? Dan hebben we goed nieuws, want ook die zijn er in travelstof te krijgen. Leuk, lekker en hip!

Waarom kiezen voor travelstof bij een broek

De keuze voor travelstof heeft niet alleen te maken met het comfort, alhoewel dat wel een belangrijke pijler is natuurlijk. Een ander groot voordeel van deze stof is dat hij niet kreukt (vandaar dat hij voor het reizen zo handig is) én niet pilt. Hij blijft dus mooi van kwaliteit.

Verder heeft een broek van travelstof nog een voordeel. Naast dat hij dus comfy draagt is het nog steeds een broek waarmee je je netjes kan kleden. Je kan deze broeken dan ook met gemak aan naar je werk, of als je gaat solliciteren. Eigenlijk is het wat mij betreft een musthave in je basisgarderobe. Je combineert de broeken simpel met een comfortabel shirt maar ook met een wat chiquere blouse als je wilt.

Heb jij travelstof in je kledingkast hangen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *