Fashion

Rondlopen in een rookworst en pretzeltaart eten: HEMA is 95 jaar!

Als liefhebber van de HEMA mag natuurlijk een artikel over het feit dat ze 95 jaar worden niet ontbreken. 4 November 20121 is het zover, HEMA is jarig en dat wordt gevierd. De manier waarop HEMA haar 95ste verjaardag viert vind ik persoonlijk hilarisch. Wie bedenkt het om kleding te ontwerpen met een van de grote favorieten van de HEMA, de rookworst? En een pretzeltaart? Uhhh, hoe zit dat eigenlijk?

pretzelbrownie-karameltaart HEMA 95

Een pretzelbrownie-karameltaart, uhhh, hoe zit dat nu eigenlijk?

Ik ben overigens niet de enige HEMA fan, dat blijkt wel. Fan Anne-Michelle heeft namelijk de pretzelbrownie-karameltaart bedacht die momenteel te koop is bij de HEMA vanwege haar 95 jarige jubileum. En ik ben nu al benieuwd wat ze voor de 100ste verjaardag van HEMA gaat bedenken ;). Hoe kom je erop? Dat brownie-karamel dat snap ik nog wel in een taart. Maar die pretzels daar moest ik wel even aan wennen. Toch schijnt de taart heel erg lekker te zijn! Hij heeft een smeuïge browniebodem met een zachte, frisse mousse van karamel en daar bovenop chocolade, nóg meer karamel, pretzels en stukjes walnoot.

Dus wil jij hem graag proberen? Bestel hem dan nu online, want ook deze taart zit maar tijdelijk in het assortiment vanwege HEMA 95 natuurlijk!

Hier vind je de pretzelbrownie taart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *