Fashion

Horloge combineren met armbanden en andere sieraden

Is een horloge voor jou ook tijdloos? We hebben de tijd altijd bij ons, in de vorm van een toestel waar je ook nog mee kan internetten, bellen en fotograferen… En toch kijken veel mensen nog het liefst op hun horloge om te weten hoe laat het is. Afgezien daarvan is een horloge eigenlijk ook gewoon een sieraad. Een mooi accessoire voor om de pols. Is dat voor jou niet genoeg ‘versiering’, en stijl je het geheel liefst nog verder af met armbandjes en andere sieraden? Ben je dol op goud en zilver? Dan vind je in dit blog genoeg inspiratie. Je horloge combineren met armbanden kan een heel mooi geheel vormen. En hier vind je ideeën genoeg!

horloge en armband als setje kopen
Bij Lucardi scoor je een horloge met bijpassend armbandje als setje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *