Fashion

Geef eens een sieraad als persoonlijk cadeau

Toen ik voor mijn dertigste verjaardag een paar jaar geleden een mooie ketting kreeg was ik super blij. In de eerste plaats omdat ik de ketting prachtig vind natuurlijk, maar ook omdat dit moment een dierbare herinnering voor me is. Ik koop nu eenmaal niet snel sieraden en accessoires voor mezelf. Of wat zeg ik: niet snel? Vervang dat maar door: nooit! Echt nooit! Dan denk ik altijd aan de verbouwing van het huis waar we dat geld voor kunnen gebruiken of de APK van de auto die eraan komt.

Terwijl ik wél standaard mijn nek omdraai naar de vitrine van de juwelier om alle sieraden en accessoires te bekijken. Ik ben dan ook net een ekster. Ik hou enorm van stenen en andere glinsterende, mooie sieraden. Herkenbaar? Heb je binnenkort een verjaardag van je man, de trouwdag van je beste vriendin of een ander bijzonder jubileum van iemand waar je veel om geeft? Of wil je sieraden voor kerst geven? Zie het als een herinnering en teken van je liefde.

Het fijne is dat het aanbod tegenwoordig heel breed is: zowel voor mannen, vrouwen als tieners zijn er veel trendy merken met een groot aanbod in de collectielijn. In dit artikel duiken we wat dieper in op het aanbod van de sieraden en accessoire collecties anno nu.

ti sento sieraden en accessoires cadeau geven

Ti Sento

Een jonger merk, maar zeker niet minder populair, is die van Ti Sento. Ontstaan in 2003 en deze zilveren sieradenlijn is chique en toegankelijk tegelijk. De populariteit van Ti Sento merk je ook aan het brede aanbod: maar liefst meer als 650 verschillende sieraden kun je van dit merk aanschaffen. Ringen, colliers, hangers, oorbellen.. allemaal te vinden en even mooi.. om hebberig van te worden toch?

Liever accessoires dan sieraden geven?

Smartwatches en horloges

Als je graag voor een stoer cadeau gaat dat ook allerlei functies heeft, is het aan te raden om je eens te verdiepen in de verschillende smartwatches die er zijn. Zo zijn er smartwatches die opgeladen worden door zonne-energie, waardoor de batterij langer meegaat en die je lichaamsfuncties als hartslag en slaapuren meet waardoor je inzicht krijgt in je gezondheid.

Wil jij een sportief iemand verrassen met een mooi cadeau? Of ga je zelf wandelen en wil je weten hoeveel stappen je gezet hebt en hoeveel verbruikte calorieën dit zijn? Dan is een smartwatch ook een super fijn hulpmiddel. Vaak zijn smartwatches water, temperatuur – en schokbestendig, waardoor ze een lange levensduur hebben en ook voor vaders met kleine kinderen een prachtig cadeau zijn. Er zit verschil in welke functie op welke smartwatch zit, een juwelier kan je hier goed in adviseren.

Geen smartwatch, maar wel een mooi horloge geven? Voor veel mannen is een stoer horloge een must have. Niet iedereen kan een Rolex betalen maar er zijn gelukkig heel veel andere merken en uitvoeringen die ook een stoer horloge gemaakt hebben, uitermate geschikt dus voor een mooi cadeau.

Accessoires, als sieraden je te persoonlijk zijn

Ga je liever op safe? En vind je sieraden te persoonlijk dan kan je eens kijken naar deze accessoires:

  • Een prachtige Faber-Castell vulpen voor je schoonvader
  • De Swarovski telefoonhoes voor je beste vriendin
  • Die fijne luxe ballpoint met ingegraveerde tekst voor een vriend

Met bovenstaande accessoires geef je tóch een persoonlijk cadeau, maar blijf je weg uit de hoek van sieraden die veel mensen toch lastig vinden.

Want een sieraad cadeau geven is soms te persoonlijk en vaak best een uitgave. Zo wil manlief al tijden een stoer horloge, maar zelfs dat vind ik lastig kiezen. En dan wil ik het liefste nog wat hints qua uiterlijk van het horloge voor ik tot de koop overga. Toch vind ik het echt heel mooi om bij iets bijzonders een aandenken te geven en zeker bij mensen die dicht bij me staan.

Voor mijn beste vriendin weet ik zeker welke ketting en oorbellen ze mooi vindt en van mijn ene schoonzusje durf ik dit ook best stellig te beweren. Terwijl ik het voor een van mijn andere vriendinnen niet goed zou weten. Maar die kan ik altijd nog een bon geven om bij de juwelier zelf wat uit te kiezen. Heb jij wel eens een sieraad gegeven aan iemand anders en hoe beviel dat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *