Fashion

De leukste voorjaarsjasjes voor dames

Heerlijk, dat voorjaarszonnetje. Ik kan er enorm van genieten. Er is echter één vraagstuk waar ik in de lente altijd tegenaan loop. En dat is de vraag ‘welke jas trek ik aan’. Als de zon in de ochtend al schijnt, dan ziet het er gelijk een stuk warmer uit, maar soms kan het nog best wel fris zijn natuurlijk. Een artikel over de leukste voorjaarsjasjes voor dames mag dan ook niet ontbreken. Met deze jassen in je basis garderobe kan je iedere lente weer opnieuw met gemak kiezen, want deze drie tussenjassen die je wil hebben voor het heerlijke lenteweer.

Inhoudsopgave

Leuke voorjasjes voor dames

Na lang wachten is het eindelijk zover, het kwik stijgt volgende week boven de 20 graden en dat betekent dat de lente nu dan ook echt aan zal voelen als lente. Alhoewel je ’s middags met twintig graden heerlijk zonder jas in de zon kunt zitten kan het ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat wanneer het zonnetje ons niet verblijdt met zijn aanwezigheid, toch nog best wel een beetje fris zijn. Je doet er daarom goed aan om een tussenjas te hebben tijdens deze dagen. Een voorjaarsjasje is perfect geschikt voor de tussenseizoenen, oftewel de lente en de herfst. In dit blogartikel nemen we de drie meest populaire voorjaarsjasjes voor dames van dit seizoen even met je door zodat jij zeker weten goed de lente doorkomt.

voorjaarsjasjes voor dames, het bomberjack!

Het bomberjack: Stoer & classy

Het bomberjack zien we deze lente vooral veel terug in de vorm van een ‘varsity jack’. Deze jacks zijn gebaseerd op de baseball jackets uit Amerika en worden ook door de studentenverenigingen daar veel gedragen als statement-piece. De jacks bestaan vaak uit meerdere kleuren én hebben vaak een tekst. Ik heb er zelf ook eentje, al jaren zelfs! En ook nu zijn deze dames voorjaarsjasjes nog steeds te dragen, zelfs bij jongere meiden zijn ze helemaal in. Zo zie je maar dat je best een paar varianten voorjaarsjasjes in je garderobe kunt hebben. Ze blijven nog jaren na dato trendy.

De jassen komen voor in neutrale tinten zoals beige met wit (voor een subtiele look) maar zijn ook verkrijgbaar in echte knaltinten zoals groen, knalrood en blauw. Het bomberjack is een heerlijke tussenjas en is vooral voor de frisse ochtenden een ultieme uitkomst. Met het dragen van een bomberjack creëer je een sportieve doch stoere look. Hou je niet zo van de varsity stijl? No worries! Een zwarte of groene bomberjack is ook nog steeds helemaal hip deze lente!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *