Fashion

Wel of geen kleur in je kleding dragen, wat voor type ben jij?

Ik draag al bijna mijn hele leven veel zwart. In combinatie met jeans en grijs of wit. Of alleen zwart, dat kan ook, maar dat zijn de tinten die ik meestal aan heb. Je kan dus wel stellen dat ik niet veel kleur draag in mijn kleding. Soms heb ik ook nog wel bepaalde aardetinten waar ik me happy in voel, maar veel verder gaat mijn garderobe niet echt. Op een enkele uitzondering na misschien. Ik zocht uit wat voor kleurtype ik ben om te kijken of ik me deze zomer misschien eens kan laten gaan. Op voorwaarde dat ik wat beter in mijn vel zit, want ook dan pas durf ik me wat meer te laten gaan op het gebied van kleuren in kleding. Herken je dat?

Kleuren voor het herfsttype

Als herfsttype staan de herfstkleuren je over het algemeen goed. Eigenlijk wist ik dit stiekem al, want ook al draag ik veel zwart… het maakt me eigenlijk wat ’te hard’. Net als wit. Maar de off white kleuren, crème tinten en groen kan ik eigenlijk heel goed hebben. Grappig eigenlijk dat ik – om nieuwe kleding aan te schaffen- het toch nodig vond om te beoordelen wat voor kleurtype ik ben. Terwijl ik het eigenlijk al wist…

De juiste kleuren bij het juiste kleurtype; hou jij er rekening mee?

Nu weet je welke kleuren het beste bij jou en jouw kleurtype passen. En nu ben ik natuurlijk ook benieuw of jij je daar aan houdt, of dat je juist kleuren in je basis garderobe hebt die helemaaal niet passen bij je kleurtype? Let me know!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *