Seksleven

Taboe op sexy lingerie: hoeveel tinten grijs zijn we zelf eigenlijk?

Nederland is een modern land. Daarom zijn we met zijn allen heerlijk tolerant en heus niet al te preuts. Of toch? Toen Vijftig Tinten Grijs uitkwam doken we met zijn allen massaal in de boeken. Met het schaamrood op de kaken en klapperende rode oortjes, dat dan weer wel. Om het vervolgens uitgebreid in de groep te gooien. Toch zijn we vaak heel wat minder open als het over ons eigen seksleven gaat. MamsatWork klimt de barricades op om deze seksuele taboe te verbreken. We beginnen voorzichtig, met sexy lingerie 😉 .

Winactie: Vijftig tinten online shoppen

Ben jij een beetje verlegen aangelegd en krijg je het al benauwd bij alleen het idee van sexy lingerie shoppen? Dan koop je je nieuwe setje natuurlijk gewoon online. Kan je er alsnog meteen een seksspeeltje bij bestellen als je wilt, our lips are sealed. Bij webshop Pabo vind je alles om jouw seksleven een boost te geven. Maar dus ook sexy lingerie, die vooral je zelfverzekerdheid een behoorlijke boost geeft. En dat is toch al het halve werk? Komt het met dat seksleven vanzelf wel goed!

Wat vind jij trouwens van deze video van de Pabo? Zij hebben een restyling ondergaan en ik ben benieuwd: vind je dit tĂ© sexy, of vind je het wel smaakvol? Laat het ons weten, want je kan een tegoedbon van € 100,00 winnen die je daar mag spenderen! De winactie loopt tot 15 december 2016.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft bericht gehad.

sexy lingerie

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *