Fashion

Sandalen outfit: vergeet de geitenwollen sokken, zó draag je sandalen

Mijn oude aardrijkskundeleraar zal dit blog absoluut niet lezen. Hij droeg zijn sandalen namelijk standaard op dezelfde manier. Geitenwollen sokken erin, korte broek erbij en een kriebeltrui, en de look was klaar. Al mag je dat eigenlijk geen look noemen, natuurlijk. Die witte sokken kan je sowieso maar beter achterwege laten… Maar wat is dan wel een toffe ‘sandalen outfit’?

Juist dankzij die vrij foute combi hebben sandalen eigenlijk een beetje een slechte naam gekregen. Zonde, want wat zijn er een hoop leuke modelletjes te scoren! Mocht jij nog wat inspiratie nodig hebben over hoe je die sandaaltjes dan wél lekker combineert: die vind je hier. En zo ben je voor je het weet weer helemaal summerproof.

Tip 5: flower power bij je sandalen outfit

Een zomerse print die ieder jaar terugkomt en het goed doet in je ‘sandalen outfit’: bloemen, bloemen en nog eens bloemen! Een bloot voetje in je sandaal, gelakte nagels en dan een bloemenprintje erbij. Meer heb je op een zomerse dag echt niet nodig! Nou ja, behalve dan natuurlijk een lekkere dosis zon. En je horloge (met mooie accessoires natuurlijk) zodat je weet wanneer het tijd word om te draaien… Geniet ervan!

Lak, smeer en ga die zon in!

Heerlijk genieten op een terrasje of van een dagje aan het water. De zomer, dat blijft toch een fantastisch seizoen. Al moet ik me nog wel even ‘zonneklaar’ maken. Hier en daar wat ontharen, een leuk nagellakje op handen én voeten… En natuurlijk wat bescherming tegen de zon. Maar dan ben ik er ook helemaal klaar voor! Het enige dat nog ontbreekt is een fijne zomerse look. Een heuse sandalen outfit, maar dan zonder die witte sokken natuurlijk. Zonder sokken in het algemeen zelfs: ga voor voeten (en schoenen) die gezien mogen worden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *