Kinderen

Hoe regel je hulp van buitenaf bij de opvoeding van je kind?

Je zoekt naar hulp bij de opvoeding van je kind. Want je leest dit blog niet voor niets toch? Maar hiermee is niet gezegd dat je ook daadwerkelijk fysieke hulp bedoelt bij het opvoeden van je kind, tiener of puber. Misschien zoek je wel een kleine bevestiging, of wil je weten hoe je het beste een bepaalde situatie aan kan vliegen. Lees dan vooral verder over mijn ervaringen met de Howtotalk app. Want hoe vaak zit je niet met je handen in je haar als het over opvoeden gaat? Belief me, i know! Wij hebben hier in huis al héél wat opvoedingskwesties aan de orde gehad. Van de nee-zeg fase van een 2-jarige tot aan de driftbuien van een peuter. En van tienerperikelen tot aanvaringen met het puberende brein.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *