Fashion

Pockies: Al Bundy kan nog steeds zonder, maar de rest van de mannen blijkbaar niet

Had jij er al eerder van gehoord? Van Pockies? Ik nog nooit, maar er verscheen wel direct een glimlach op mijn gezicht toen ik het persbericht binnenkreeg. Pockies zijn onderbroeken met zakken. Voor studenten. Voor hangjongeren. Of voor de Al Bundys onder de mannen die toch liever een zak gebruiken om hun hand in te laten verdwijnen ;).

Je koopt deze toffe onderbroeken met zakken onder andere in de webshop van Pockies.

Feit is wel dat partner ongetwijfeld zijn ogen niet van je af kan houden, want ook die Pockies voor vrouwen zien er fantastisch uit! Kan dus zomaar zo zijn dat dat samen Netflixen in je onderbroek met zakken uitmondt in iets anders. No worries, je hebt die Pockies zo uit 😉 . Zorg er alleen wel even voor dat de kinderen er niet bij zijn.

Een matching outfit? Probeer de sockies bij de Pockies

Tja, met de titel hierboven heb ik de clou alweer verklapt. Loop je graag in je onderbroek door het huis, maar heb je snel koude voeten? Dan koop je natuurlijk matching sockies bij je Pockies! En kijkt er iemand raar op? Trek dan je telefoon uit je pocket en chill. Wedden dat ze jaloers zijn?!

Over het ontstaan van die onderbroeken met zakken

Pockies begon in 2015 als een grap onder drie studenten. Een van de huidige eigenaren (Michiel Dicker) lag in een ‘normale’ boxershort op de bank. Toen hij nergens zijn telefoon kwijt kon vroeg hij zich hardop af: “Waarom hebben boxershorts geen zakken?” De andere twee eigenaren (Karel Bosman en Rob ten Hoove) zagen wel iets in het idee en het bedrijfje was geboren. Tegenwoordig hebben de mannen een webshop (met inmiddels meer dan 120.000 verkochte producten) en werken ze aan de uitbreiding naar buitenlandse markten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *