Levensstijl

Snoep door de brievenbus;

Niet lang geleden schreef ik een artikel over geld cadeau geven met Cheqi. Dat kan door de brievenbus, en de ontvanger krijgt dan heel eenvoudig het geld op zijn rekening gestort door het scannen van een QR code. Super easy. Maar wil je toch graag wat tastbaars geven, dan kan je bijvoorbeeld ook snoep door de brievenbus geven. Het is altijd leuk om iemand een hart onder de riem te steken, of om gewoon even lief te zijn, maar je kan dit brievenbus cadeautje met snoep bijvoorbeeld ook met moederdag opsturen. Toch?

Inhoudsopgave

Een klein cadeautje voor jezelf of een ander? Geef snoep door de brievenbus!

Het is tegenwoordig helemaal niet meer zo raar om snoep door de brievenbus te krijgen of te geven. Het wordt natuurlijk pas raar als je altijd snoep voor jezelf besteld en per post laat bezorgen. Dan moet je misschien toch eens nadenken over de manier waarop je snoepgedrag vormen aanneemt en je richten op gezond en lekker eten 😉 . Maar zo nu en dan jezelf of een ander eens verwennen, daar is helemaal niets mis mee.

Zo las ik een tijdje geleden bijvoorbeeld een stuk in het AD over Chef Cookie. Naar aanleiding van dat artikel moest en zou ik zelf ook eens zo’n koek proberen. Best prijzig overigens, maar lekker dat die zijn joh. Nu worden deze niet via de brievenbus bezorgd, want ze zijn een stuk groter dan snoep dus komen ze in een pakketje. Maar het is maar om aan te geven dat je tegenwoordig echt heel goed lekkernijen per post kan bestellen. Kijk alleen al naar ons Vinobox wijn abonnement. Ook lekker!

Afijn, terug naar de snoep per post door de brievenbus. Er zijn tegenwoordig nogal wat bedrijven die de lekkerste snoepjes door je brievenbus bezorgen en ik neem je even mee naar de mogelijkheden!

Kiekeboe snoepgoed

Naast een gewone winkel heeft Kiekeboe snoepgoed ook de mogelijkheid om online snoep te bestellen en door de brievenbus laten bezorgen. Zo op het eerste oog zijn de doosjes met snoepgoed niet heel bijzonder te noemen qua uiterljk. Maar de reviews zijn wel heel positief als het gaat om het lekkers dat hier verkrijgbaar is. Lekkere fudge en spekjes of lollies en zelfs suikervrij snoep kan je via de brievenbus in huis bezorgd krijgen.

Je vindt de Kiekeboe winkel hier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *