Levensstijl

Klussen met metallic stuc; dit product geeft een tof resultaat!

Ik hou van zwart, wit, grijs en natureltinten in mijn huis. Maar zo nu en dan een opvallende muur met een classy glamour effect vind ik ook heel erg mooi. Op het moment dat ik erachter kwam dat Smartdeco ook metallic velvet producten op de markt had gebracht werd ik dan ook heel nieuwsgierig. Ik ben met de metallic stuc aan de slag gegaan en het resultaat mag er zijn vind ik! Ik neem jullie dan ook graag mee in het proces van het aanbrengen van deze metallic stuc variant op muurverf op de muur en het eindresultaat laat ik natuurlijk ook graag aan je zien. Zo kan jij zelf ook goed beslissen of dat je graag een metallic velvet kleurtje op je muur wilt. Ik heb gekozen voor metal stuc verf in rose goud tint, en nu heb ik eindelijk mijn roze muur te pakken!

metallic muurverf aanbrengen
Na twee keer een laag metal stuc verf ziet de rose gouden muur er zo uit

Stress met het verwerken? Niet nodig!

Ben jij net als ik, dan heb je ongetwijfeld lichte stress met het verwerken van deze metal stuc verf. Toch kan ik je nu al aangeven dat dat niet nodig is. Het opbrengen zelf is appeltje-eitje. Ik vind het persoonlijk makkelijker aanbrengen dan de betonciré die ik op de vensterbanken en op de eettafel heb aangebracht. Zit er een korreltje op je muur, dan zal je zien dat je een kras in de metal stuc verf trekt bij het opbrengen van de muur pasta. Maar door hier nog een keer overheen te strijken vanaf een andere kant, terwijl de pasta nog nat is, verdwijnt deze ook meteen weer. Zo kan je vrij makkelijk een mooi glanzende muur maken met de metallic stuc.

Nu nog een mooie plint om af te werken én een radiator ombouw zelf maken en de wand is helemaal klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *