Kinderen

Review van het bordspel Koala Kart

Wie van jullie kent er het Koala Kart bordspel? Ik had er (eerlijk gezegd) nog niet van gehoord, maar nadat we het gespeeld hebben kan ik jullie er nu alles over vertellen. Dus wil je meer weten over het Koala Kart bordspel voordat je het eventueel aanschaft, lees dan onderstaande review.

Inhoudsopgave

Koala kart review van een super geinig bordspel

Laat ik beginnen met hetvolgende. Dat je Koala Kart kan spelen vanaf ongeveer 6 jaar oud wil niet zeggen dat het voor oudere kinderen (of volwassenen) niet leuk genoeg zou zijn om het te spelen. Dit bordspel -dat zich afspeelt in Australië- is namelijk ook heel geliefd bij studenten en volwassenen zo blijkt wel uit de reviews van Koala Kart. Afijn, wij hebben het gespeeld met ons gezin. Frank, ik, Lotte (12) en Luc (17). Wij spelen graag regelmatig een bordspel, zoals bijvoorbeeld ook Bankroet en Azul. Ook al komt het er thuis niet altijd van, zeker in de vakanties en tijdens een weekendje weg gaan wij helemaal op in het spelen van dit soort bordspellen. Heerlijk tijd voor elkaar en strategisch elkaar de loef afsteken, hahaha.

Koala Kart pionnen

Eindconclusie van de Koala Kart review

Het Koala Kart bordspel is een spelletje dat je er makkelijk even bij pakt. Super grappig omdat het een mix is van zelf vooruit zien te komen, maar ook anderen dwarsliggen. Het is vrij simpel qua spelregels dus iedereen vanaf ongeveer 6 jaar kan heel snel meedoen.

Omdat het maar een klein half uurtje duurt is Koala Kart ook een bordspel dat je speelt als je niet veel tijd hebt. Je hoeft er niet persé een hele middag voor uit te trekken. Wil je langer spelen? Dan doe je toch nog een game? Of je spreekt van tevoren af dat je 5 finishkaarten moet hebben voordat je gewonnen hebt, dat kan natuurlijk ook.

Je kan het spel met maximaal 6 spelers spelen. Hoe meer spelers er mee doen, hoe leuker het wordt, want er zijn meer mensen met verrassingskaarten in het spel waardoor je elkaar meer dwars kan zitten. Strategisch is er echt wel wat leuks te bedenken, ook al bestaat een deel van het bordspel natuurlijk uit wat geluk hebben met het gooien van de dobbelstenen.

Reviews van anderen

Wat anderen er van zeggen? Dat is heel simpel. Kijk maar op Bol.com naar de reviews van het Koala Kart bordspel. Daar lees je hoe enthousiast andere kopers van dit spel zijn en zie je ook dat het met verschillende leeftijden gespeeld wordt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *