Kinderen

Dryly; help je kind op weg naar droge nachten met een plaswekker

Wat fijn! Je peuter is overdag zindelijk. Dat scheelt al een heleboel luiers. Sommige kinderen zijn meteen ook ’s nachts droog, maar meestal duurt het nog wel even voordat een kindje ook ’s nachts zindelijk is. Wanneer je kind niet meteen ook ’s nachts zindelijk is, is dat zeker nog geen reden tot zorg, dat kan echt nog wel even duren. Om een kindje te helpen bij het nachtzindelijk worden, kun je een plaswekker gebruiken. In dit artikel vertellen wij je meer over de Dryly plaswekker, die net even anders is dan alle andere plaswekkers.

dryly plaswekker

Hoe werkt de Dryly plaswekker?

In de Dryly boxershort zijn kleine draden geweven. De zender die je aan de boxershort kunt bevestigen ontvangt een signaal wanneer het ondergoed in aanraking komt met vocht. Deze zender stuurt een berichtje naar Wizzu de Pandabeer. Wizzu maakt een geluidje waardoor je kindje wakker wordt. Op zijn beurt stuurt Wizzu via een WiFi-verbinding een berichtje naar de smartphone van de ouders. Want ook de steun van ouders is cruciaal bij het proces op weg naar nachtzindelijkheid. Een plaswekkertraining is iets voor de ouders en het kind samen.

Wees dus voorbereid op een aantal gebroken nachten. Je kind kan het immers niet alleen, ook niet met de Dryly plaswekker. Hij heeft jouw steun en optimisme nodig. Een ongelukje is om van te leren, dus als je kind de eerste tijd nog regelmatig in zijn bed plast is er nog niet direct iets aan de hand. Ga gewoon samen vrolijk door, maak er geen punt van wanneer het een nachtje niet lukt. En het spreekt wellicht voor zich, geef je kind een compliment wanneer het de volgende ochtend wakker wordt en helemaal droog is gebleven.

Houd moed!

En het werkt; meer dan 93% van de kinderen die een plaswekker gebruiken zijn binnen 6-8 weken zindelijk, ook met Dryly. Dus houd de moed er zeker in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *