Kinderen

Iedereen zijn eigen device in huis, is dat nu echt nodig?

Hier in huis hebben we nogal wat gadget freaks. Manlief is de grootste van allemaal natuurlijk, maar ook mijn kinderen kunnen er wat van. Toen de vraag kwam voor een review van de Galaxy A7 tablet hoefde ik hier dan ook niet lang over na te denken. Wij hebben namelijk zéér regelmatig verdelingsproblemen in huis als het gaat om de diverse devices. Wie van jullie herkent dat? Ben je op zoek naar een (extra) tablet voor in huis, lees dan zeker even verder over onze ervaringen.

Galaxy tablet a7 Lite is handig om mee te nemen blijkt wel uit de review

Ideaal voor onderweg

Ik had natuurlijk al aangegeven dat hij heel fijn is om mee te nemen. Tijdens onze campertrip een paar weken geleden bleek wel hoe fijn het is om deze handzame Galaxy A7 tablet bij ons te hebben. Lotte heeft er tijdens de reis, maar ook na het ontbijt heel veel plezier van gehad. Lekker even bijkomen na het late naar bed gaan na de bruiloft die we hadden.

Accuduur

De accu gaat hier makkelijk twee dagen mee. Daarna gaat hij weer aan de oplader. We willen natuurlijk niet zonder tablet komen te zitten. De review van deze Galaxy A7 tablet Lite heeft mij wel geleerd dat meerdere tablets in huis zorgen voor rust ;). Geen scheve gezichten meer naar elkaar, iedereen komt aan zijn trekken.

Extra SD kaart voor meer opslagruimte en snellere verwerking

Zou je graag meer opslagcapaciteit willen hebben? Dan kan je er eenvoudig een uitgebreide micro SD kaart instoppen. Zo hebben wij er een snelle Samsung EVO Plus SD kaart van 256 GB in zitten waardoor we er nu heel veel leuke foto’s op kunnen zetten die razendsnel te openen zijn. Dat is dan weer Frank zijn ding ;). In plaats van een fotoboek op tafel hebben wij deze tablet dus standaard binnen handbereik liggen.

Conclusie van onze review van de Galaxy A7 tablet Lite

Als tweede tablet in huis bevalt deze Galaxy A7 tablet ons uitstekend. Zeker ook gezien het feit dat hij heel gunstig geprijsd is als je kijkt naar wat je er allemaal mee kan. Voor € 144,00 kan je de tablet al in huis hebben.

Je vindt deze tablet (en nog meer informatie) bij Samsung online of bijvoorbeeld bij Bol.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *