Seksleven

Sex speeltjes voor de vrouw; een stiekeme top 3

Het is nog altijd geen onderwerp van gesprek aan de koffietafel; sex speeltjes voor de vrouw. Ook sex speeltjes voor de man niet trouwens 😉 . Blijkbaar hebben we -ook nu- nog steeds moeite om over dit onderwerp te praten. En ik snap het wel hoor, dat je niet van de daken schreeuwt dat je speeltjes in je nachtkastje hebt liggen. Maar eerlijk? Zo moeilijk hoeven we er nu ook weer niet over te doen toch?

Inhoudsopgave

Sex speeltjes niet in mijn ‘vrouw’ la

Als je mijn Instagram account volgt dan heb je onlangs in mijn stories nog gezien dat ik even een momentje had met mijn dochter. Ze vroeg me of ze -met een vriendin- het kastje in onze slaapkamer mocht reorganiseren. Ik was natuurlijk enthousiast, want ik kan er wel blij van worden als ze een keer wil opruimen.

Het betreft een ladekast in onze slaapkamer die gebruikt wordt als ‘vanalles’ la. Voor mannelijke en vrouwelijke artikelen; we hebben allemaal een eigen la. Die van mij zit vol met allerlei voorraadspullen en nagellakjes bijvoorbeeld. Maar even twijfelde ik of dat ook mijn sex speeltjes in die la zouden liggen. Nu heb ik geen echte geheimen voor mijn kinderen, maar om ze nu publiekelijk uit te leggen wat die ronde balletjes in mijn lade zijn dat hoeft nu ook weer niet. En als ze al wél weet wat het is, dan is het misschien voor haar een beetje akward om ze tijdens een opruimsessie van mijn lade tegen te komen terwijl haar vriendin er bij is.

Na de grote opruiming bleek overigens dat ze niets was tegengekomen. Ze liggen toch in mijn nachtkastje, haha. Hieronder vind je in ieder geval een top 3 van sex speeltjes voor de vrouw. Wil je je seksleven verbeteren, jezelf graag verwennen of je partner misschien wel verrassen? Dan raad ik je aan om onderstaande speeltjes eens goed te bekijken.

Clitorale vibrator

Een vibrator die je niet intern gebruikt, maar juist van buitenaf aan het werk zet om jezelf te verwennen, en dan met name de clitoris. De We-vibe Gala is daar een goed voorbeeld van. In ieder ‘oortje’ van deze vibrator zit een motortje waardoor je je klit in stereo naar hemelse belevingen kan stuwen. Plaats hem simpelweg zo op je vagina dat de oortjes aan beide kanten van je klit zitten en probeer uit welk vibratiestandje voor jou het beste is.

Bovenstaande top 3 is maar het topje van de hoeveelheid sex speeltjes die er voor man en vrouw in de handel zijn natuurlijk. Maar schaf je een van deze sextoys aan, dan ben je in ieder geval verzekerd van een hoop genot. En ondanks dat je misschien niet graag over dit onderwerp praat zou ik je toch willen zeggen ‘vertel het door’! Zo kunnen ook andere vrouwen intens genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *