Reizen

Boerderij de kleine Wildenberg; een heerlijk weekendje weg in eigen land voor kinderen én hun ouders

Voor wie graag met het hele gezin een weekendje of weekje weg wil in eigen land en toch het gevoel wil hebben er even helemaal uit te zijn. Voor ouders met jonge kinderen is het wellicht herkenbaar dat het woord vakantie niet alleen een gevoel van plezier oproept maar ook het stressniveau in het lichaam lichtelijk opschroeft. Want hoe ga je de kids de hele dag vermaken? Hoe krijg je al het speelgoed mee in de auto? Stoor ik de andere gasten niet met mijn luide kroost? Last but not least: Hoe zorg ik ervoor dat er nog wat energie over blijft om met de beentjes omhoog, lekker ontspannen een wijntje te drinken met manlief als de peuter en de kleuter heerlijk liggen te slapen? Mama heeft immers ook vakantie! Voor dit alles is een oplossing en die heet Boerderij de kleine Wildenberg.

De kinderen kunnen hier heerlijk spelen in de speeltuin, knuffelen met de dieren los gaan met het buitenspeelgoed en zwemmen in de jacuzzi. Wij hebben hier een ontzettend fijn verblijf gehad en genoten alle vier van vakantie in eigen land.

Gratis fietsen lenen

Boerderij de kleine Wildenberg is gelegen in een mooie bosrijke omgeving vlakbij Deventer. Ondanks dat de kinderen het verblijf al een uitje op zich vinden willen we graag de omgeving ontdekken op de fiets. Waar fietsen huren op vakantie soms nog best een kostenpost kan zijn staat hier de hele schuur vol met fietsen die we mogen lenen. Er is zelfs een bakfiets waar de kindjes samen in kunnen dus papa kon mooi aan zijn conditie werken. Naast fietsen voor volwassenen is er ook een enorm aanbod aan kinderfietsen, loopfietsen, trekkers en ander buitenspeelgoed.

Conclusie: een super leuk uitje met kinderen in eigen land bij Boerderij de kleine Wildenberg

Het mag duidelijk zijn dat wij een heerlijke tijd hebben gehad op Boerderij de kleine Wildenberg. Een blij kind is een blije ouder, ja zeker! Maar naast het vele vermaak voor kinderen is deze rustige omgeving en het smaakvol ingerichte huisje ook echt gericht op het vakantiegevoel voor ouders om na een periode hard werken écht even bij te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *