Reizen

Beeld en Geluid Museum in Hilversum met Kinderen voor Kinderen programma

Kinderen voor kinderen 40 jaar in het Beeld en Geluid museum in Hilversum.

Afgelopen zondag was Patricia samen met haar kinderen te gast in Beeld en Geluid in Hilversum op het Kinderen voor Kinderen parcours. Om 13 uur werden ze ontvangen en kregen ze uitleg over het museum. Met drinken en fruitspiesjes achter de kiezen konden de kinderen eigenlijk niet wachten tot het ging beginnen. Het Kinderen voor Kinderen programma is in het museum aanwezig van 15 februari tot 1 maart. Voor de zaalprogramma’s betaal je een toeslag van €2,50 per persoon. Het is wel handig overigens om van voren de website op te zoeken. Zo kun je zien of de workshop, die je graag wilt volgen ook die dag aanwezig is. Via deze link kun je het programma zien.

Al met al blijkt Beeld en Geluid als museum echt een tip. Niet alleen voor de voorjaarsvakantie, maar eigenlijk voor altijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *