Reizen

Amsterdam vanaf het water bekijken

Amsterdam is een heerlijke stad vinden wij. Ik zou er niet willen wonen, maar ik vind het genieten om er zo nu en dan doorheen te struinen. Wij zijn dan ook zeker een paar keer per jaar in Amsterdam te vinden. Sterker nog, mijn eerstvolgende bezoekje aan Amsterdam staat alweer gepland voor begin oktober. Maar dit keer hebben we Amsterdam vanaf het water bekeken. Dat geeft toch weer een totaal andere indruk!

Amsterdam vanaf het water met privé boottocht

Puber meeom Amsterdam vanaf het water te bekijken? Geen probleem!

In ons geval ben ik trouwens ook altijd op zoek naar uitjes met de kinderen die voor een puber ook nog leuk zijn om te doen. En ik kan je vertellen, deze privé boot tocht viel uitstekend in de smaak bij hem. Niet in het minste vanwege het feit dat hij ongelimiteerd mocht drinken (gewoon frisdrank voor hem hoor 😉 ) met een lekker hapje erbij. Een soort van verwennerij voor de inwendige puber valt altijd goed, toch? De boottocht is zelfs zo goed bevallen dat hij in onze herinneringen fotoboek mocht komen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *