Boeken

Sloddervos boek; een tof kinderboek voor 8 tot 11 jaar

Het Sloddervos boek is een avonturenboek voor kinderen van 8 tot 11 jaar. De auteurs van het Sloddervos boek zijn Dinand Woesthoff en Dore van Montfoort. Via Uitgeverij Dromenjager ontvingen wij dit boek voor Lotte om te reviewen en ik vertel je graag wat ze ervan vindt in deze review over dit toffe kinderboek.

Inhoudsopgave

Sloddervos boek; hét avonturenboek voor kinderen van dit moment

Zijn ze bij jullie thuis fan van lezen? Of is het juist een enorme uitdaging om je kind aan het lezen te krijgen? Kinderen tussen 8 en 11 jaar hebben nu eenmaal een hoop andere dingen op hun planning staan. Bij de een gaat het lezen vanzelf en de ander zit het liefst de hele dag op TikTok. Herkenbaar? Je kan ze proberen aan het lezen te krijgen met een tijdschrift voor kinderen. Of een kinderboeken abonnement. Maar dat werkt lang niet altijd. Heb jij zo’n tiktokker in huis? Het boek Sloddervos kan daar verandering in brengen!

Het lijkt namelijk allemaal te draaien om het vinden van het juiste boek. Want als je deze vindt, worden ze er helemaal ingezogen en kan je ze er niet meer uit wegtrekken. Yes, doe mij eens zo’n kinderboek! Nou ik kan je vertellen, het Sloddervos boek is door Lotte als zo’n boek bestempeld. Het wordt verslonden!

blokker.nl(€18,95)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *