Seksleven

Waar zit je G spot en hoe kan je er meer plezier van hebben?

Ik hou wel van wat controversiële content zo nu en dan. Vandaar dan ook dit blog over een nieuwe G spot stimulator. Nu hoor ik je denken ‘Hoezo is de G spot controversiëel?’ Heel simpel… lang niet iedereen is het er blijkbaar over eens of dat dit erogene plekje wel bestaat. Daarom. Nu ga ik je hier geen review geven over of ik hem wel of niet gevonden heb – dat gaat je namelijk niets aan 😉 , maar ik wil de geïnteresseerden tóch graag over een nieuw speeltje op de markt inlichten. De Stronic G pulsator, geknipt voor het behalen van een ultiem orgasme als ik de pers en de reviewers mag geloven.

Inhoudsopgave

Eerst nog even kort over de G spot

Heb je er nog niet eerder van gehoord, dan is dit stukje tekst misschien nog handig om te lezen. Anders sla je dit gewoon lekker over en ga je ‘straight to the point’.

Wat is de G spot nu eigenlijk?

De G spot is een extra erogene zone in de vagina van de vrouw. Deze plek is een beetje geribbeld qua structuur en geeft (voor de vrouwen die hem inmiddels gevonden hebben) een heviger en bevredigender orgasme. Minder piekend dan een ‘gewoon’ clitoraal orgasme, maar langer en intenser. So i’ve been told. Dit kleine plekje in je vagina reageert op het uitoefenen van druk en herhaalde bewegingen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *