Beauty

Dunner haar ondersteunen en dikker laten worden, kan dat wel?

Sinds mijn zwangerschappen en de overgang moet ik helaas de conclusie trekken dat de hormonen mijn haar geen goed doen. Was ik in het begin nog niet zo heel bezorgd, nu zie ik toch echt een groot verschil met mijn haar van bijvoorbeeld 15 jaar geleden. Hoe krijg je dikker haar? Ik heb al best wat middeltjes geprobeerd, helaas zelden met een groot succes. Maar toch ben ik tot nu toe best tevreden met het resultaat van Viviscal.

hoe krijg je dikker haar
Een foto voor het gebruik van Vivisval, mijn haar hangt nogal futloos en slap

Wat heb ik nu gemerkt naar aanleiding van het gebruik van Viviscal?

Voor mij is het meest opvallende dat mijn haar veel minder uitvalt dan ik gewend ben. Mijn haaruitval na de zwangerschap maar ook tijdens de overgang was echt niet normaal. Met bossen tegelijk kwamen mijn haren los. Tijdens het borstelen en het haren wassen. Een reden voor mij om zo weinig mogelijk met mijn haar te doen. Niet teveel borstelen, niet teveel wassen, niet teveel opsteken. Zo’n schrik had ik ervan. Gelukkig heb ik tot nu toe nog geen kale plekken kunnen ontdekken, maar ik ben wel hard onderweg geweest!

Tot aan het gebruik van Viviscal want mijn haaruitval is nu echt een heel stuk minder. Volgens mij zelfs vergelijkbaar met wat het voor mijn zwangerschappen was.

Zo krijg ik dikker haar

Ik heb 3 verschillende producten ontvangen om uit te proberen:

  • Viviscal shampoo
  • Viviscal conditioner
  • Haarsupplementen in de vorm van pillen

De shampoo en de conditioner zijn gewoon fijn in het gebruik. Of dat het echt iets doet in de look & feel vind ik moeilijk om te beoordelen. Met krullend haar heb je nu eenmaal dat het de ene keer beter zit dan de andere keer. De reden? Geen flauw idee! Feit is wel dat de shampoo en conditioner lekker ruiken en dat mijn haren zacht zijn en anti-statisch als ik ze net gewassen heb. Pluspunt dus.

Van de haarsupplementen heb ik het idee dat ze echt doen wat ze beloven, in ieder geval als je het hebt over het haaruitval. Dat is duidelijk minder dan voorheen, zelfs zonder dat ik het consequent genoeg heb ingenomen.

Ik ga er dan ook zeker mee door. Vooral om mijn haardos op mijn hoofd voller te houden. Daarnaast hoop ik dan over een paar maanden dat ik ook dikker haar krijg. Verder wil ik uiteraard ook de hoeveelheid haren in het doucheputje beperken 😉 .

Als jij je afvraagt hoe je dikker haar kan krijgen en je hebt al het nodige geprobeerd, dan kan ik je alleen maar aanmoedigen om Viviscal ook eens te proberen. Met de code MamsatworkViviscal10 krijg je in ieder geval 10% korting op je aankoop én gratis verzending.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *