Reizen

Dit is waarom een Boerenbed vakantie in trek is en blijft!

Er zijn veel mensen die zich dit jaar nog oriënteren op een vakantie in Nederland en niet naar het buitenland reizen omdat er nog maar zo weinig zekerheden zijn in deze tijd. Logisch. Een vakantie bij de boer is een extreem goed idee als je je kinderen tijdens de vakantie helemaal voor jezelf wilt hebben. Een Boerenbed vakantie is namelijk back to basic zonder beeldschermen. Het is genieten van de natuur, genieten van de omgeving en genieten van elkaar. En dat kan altijd! Vakanties bij de boer zijn dit voorjaar dan ook niet aan te slepen en ook voor de zomer zullen ze ongetwijfeld in trek zijn. De behoefte om er even helemaal uit te zijn, en daarmee ook letterlijk weg van het digitale bestaan is ook een logische behoefte na de afgelopen periode. Een vakantie verblijf bij Boerenbed is even simpeler leven. 

vakantie bij de boer

Vraag een stadskind waar de melk vandaan komt, en vaak is het antwoord: ‘uit een pak’. Een vakantie bij Boerenbed is niet alleen leuk, maar ook educatief en duurzaam. De boer neemt zijn kleine en grote gasten graag mee om de dieren te voeren, te knuffelen met koeien of voor een ritje op de tractor. Laarzen aan en lekker baggeren door de modder. Daar hebben we volop voorbeelden van tijdens onze eigen vakanties op de boerderij.

Boerenbed.nl heeft 18 locaties in Nederland met ieder 5-10 tenthuisjes voor zes personen. Elke tent heeft privé sanitair, en is volledig ingericht. En alle boerderijen zijn werkende agrarische bedrijven; dit kan veeteelt, landbouw of fruitteelt zijn. Altijd zijn er kleine dieren aanwezig. 

Boerenbed buitenland

Naast dat Boerenbed in Nederland volop vertegenwoordigd is zijn er zo’n 45 bestemmingen in het buitenland, onder meer in Groot-Brittannië, Duitsland, België, Zwitserland en Frankrijk. Dit jaar openen zeven nieuwe locaties, waarvan een in Nederland. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *