Reizen

Een overnachting in het HUP hotel met de kinderen? Ik zeg doen!

Afgelopen weekend waren wij in het HUP hotel in Mierlo om te ontdekken wat je eigenlijk allemaal in dit hotel kan doen en hoe leuk het is. Ik vertel je in deze review graag onze ervaringen met het HUP hotel.

Graag direct de website van dit fantastische hotel bezoeken? Klik hier.

Laat ik beginnen bij het begin zodat je je keuze kan maken als je op zoek bent naar uitjes met kinderen. Het HUP hotel in Mierlo ligt enigszins ‘verborgen’ en toch dicht bij het centrum. Als je aan komt rijden dan ben je ongetwijfeld niet direct onder de indruk van de buitenkant. Het is een nogal lomp gebouw aan de buitenkant (behalve de entree) waardoor je zomaar een verkeerde indruk zou kunnen krijgen van dit hotel. Maar leg die eerste gedachte naast je neer en ga naar binnen. Ik beloof je… daar ga je geen spijt van krijgen!

connecting rooms hup hotel

Tops & flops van het HUP hotel in Mierlo, conclusie review

Al met al is het een heel gezellig en geslaagd verblijf geweest voor ons gezin, échte quality time met elkaar. Niet in de laatste plaats doordat het met Luc en Lotte zo lekker ging samen, maar dat werd uiteraard gestimuleerd door alle activiteiten die we konden ondernemen. Een groot voordeel dus. Er is eigenlijk geen moment geweest dat ze zich verveeld hebben of dat er naar de telefoon gegrepen werd.

Wat me opviel is dat het overal zo ontzettend schoon is, ook in het zwembad en de kleedkamers was dat zichtbaar. Verder is er maar één puntje wat voor mij voor verbetering vatbaar is… er zouden wat mij betreft badlakens en badjassen in de kamer mogen liggen om te gebruiken voor het zwembad en de sauna. Meer kan ik niet bedenken.

Beide kinderen hebben meerdere malen aangegeven dat dit het leukste hotel ever is waar ze ooit geslapen hebben, dus ik heb geen twijfel dat ook jullie kinderen dit fantastisch zullen vinden. Wil je graag met je kidneren van alle faciliteiten genieten? Check de All inclusive deal eens. Je hoeft nergens meer naar om te kijken en wordt volledig in de watten gelegd!

Lees ook:

  • Overnachten in een Safari Resort
  • Bezoek het Loonsche Land

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *