Reizen

Fijne zomervakantie: dit heb je nodig voor een heerlijke vakantie in Nederland

De zomervakantie komt er weer aan! Gaan jullie er op uit? Na maanden van onzekerheid en binnen zitten is het nu tijd voor ontspanning, leuke dingen doen en (hopelijk) mooi weer. Toch zijn er veel ouders die elk jaar een beetje opzien tegen die 6 lange weken, want: hoe vermaken de kinderen zich? Zeker nu ze de afgelopen periode al (verplicht) veel thuis hebben moeten doorbrengen en veel mensen ervoor kiezen om dit jaar een fijne zomervakantie in Nederland te beleven. Geen stress: wij voorzien je van genoeg ideeën om de kids een onvergetelijke vakantie te bezorgen! En mocht je niet genoeg hebben aan onderstaande leuke activiteiten dan kan je altijd nog dit blog checken tegen verveling.

Inhoudsopgave

Waterpret en achtertuin plezier: de leukste activiteiten voor een fijne zomervakantie

Of het nu op het strand, in het zwembad of gewoon in de achtertuin is: water is altijd een feest! Gelukkig zijn er voor alle leeftijden en elk budget genoeg activiteiten te bedenken voor uren speelplezier. En om achteraf te kunnen zeggen dat je een fijne zomervakantie hebt gehad is speelplezier een van de eerste vereisten, toch?

inklapbaar een meeneembaar basketbaldoel

Hier vind je de inklapbare voetbaldoeltjes en de basketbalpaal

Naast ravotten op het kampeerterrein is het natuurlijk ook leuk om de omgeving te verkennen. En wat is nu leuker om dit vanaf het water te doen?! Met een kanotochtje kunnen jullie er een leuke gezinsactiviteit van maken. Een zwemvest is dan zeker voor de jongere kinderen zeker aan te raden. Zijn kano’s niet te huur op jullie camping? Geen probleem: deze opblaasbare kajak neem je makkelijk mee achterin de auto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *