Reizen

Met de elektrische auto een gps tour maken? Check Renzy!

Voor wie deze zomer in Nederland blijft, of gewoon graag leuke uitjes beleefd in het weekend… Deze gps tour met Renzy wordt zeker gekwalificeerd als topper. Als ik de ervaringen van anderen lees tenminste đŸ˜‰ . Zelf kan ik er nog niet over meepraten, maar dat gaat niet lang meer duren. Want ook wij gaan met ons gezin een ritje maken (van 3 uur!) in een elektrische auto van Renzy. Binnenkort kan ik je er dus nog veel meer over vertellen en dan zal ik dit blog ook zeker verder aanvullen! Maar ik wil je nu ook alvast graag informeren over Renzy en de toffe winactie met je delen!

Je kan Renzy hier vinden

Ook zo’n leuke gps tour maken? Je vindt Renzy hier:

Renzy, tel. (+31) (0)252 51 40 62
Electric GPS Audio Tours – website
Meer en Duin 36A
2163 HC Lisse

Wil je alvast meer reviews lezen over Renzy en de family gps tour die je kan maken? Pauline die maakte hem al met haar gezin.

Winactie gps tour Renzy

Nu hebben we ook nog een toffe winactie. We mogen van Renzy een family tour ter waarde van € 120,00 weggeven. Wil jij met je gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) kans maken op deze gave gps tour met elektrische auto’s? Geef dan hieronder in een reactie aan wat jou het leukste lijkt aan de gps tour en like de Facebookpost. De winactie loopt tot 15 juli 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *