Tuin

Een kindvriendelijke tuin inrichten

Voor gezinnen met jonge kinderen is een kindvriendelijke tuin een must. Het eerste wat wij deden toen we 15 jaar geleden dit huis kochten was bijvoorbeeld de vijver dichtgooien. Met een baby op komst moest ik er niet aan denken dat we water in de tuin zouden hebben. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen waar je op kan letten als je je tuin kindvriendelijk in wilt richten. Voldoende ruimte voor buitenspeelgoed bijvoorbeeld 😉 .

20. Geen plek voor een boomhut? Dit is ook een optie!

Geen grote boom in de tuin, of gewoonweg niet zo heel veel ruimte? Dan is deze ‘boomhut’ misschien nog wel een optie voor jullie in de kindvriendelijke tuin. Hij geeft hetzelfde gevoel als een boomhut maar je hebt er geen grote boom voor nodig. Daarnaast is hij wat minder hoog, dat brengt ook wat minder zorgen met zich mee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *