Tuin

De leukste lampionnen voor in de tuin; Barlooon

Je kan geen tijdschrift openen of je ziet ze wel in een boom of onder een overkapping hangen. Lampionnen voor buiten. Ook op veel overkappingsfoto’s op Pinterest zie je ze terug trouwens. En ik vind het zóóóó gezellig staan al die lampionnen en lichtsnoeren buiten. Er zit overigens wel heel veel verschil in de type lampionnen die je buiten kan gebruiken. Niet alleen in de kwaliteit, maar ook in het type licht dat ze geven. Van mooi warm licht tot koud blauw licht. Het meest happy ben ik met de prachtige lampionnen van Barlooon, one of a kind!

Inhoudsopgave

Barlooon lampion; geef je tuin een gezellige uitstraling met duurzame lampionnen

Wij hebben een aantal verschillende type lampionnen buiten hangen. Een goedkoop lampionnensnoer in een paar bomen, een paar losse lampionnen én de Barlooon lampion. Verder hebben we onder de overkapping een lichtsnoer hangen die gewoon op stroom aangesloten is, maar de rest is op solar. Ik heb dus de kwaliteit en het type licht van alle verschillende lampionnen goed kunnen vergelijken. De lampionnen die we buiten hebben hangen verschillen qua type licht. De twee lichtslingers met lampionnen op solar voor buiten geven mooi warm licht. Deze komen bij de Karwei vandaan geloof ik.

Maar van de losse lampionnen hebben we er twee die koud licht geven (van de Hema) en twee die warm licht geven (Xenos). Die met dat koude licht zijn duidelijk minder mooi in de avond. Ze hangen nu allevier in één boom en dat ziet er niet uit omdat ze dus verschillen qua lichtkleur. Er is één voordeel: ze branden momenteel niet als het donker is, want door al het blad aan de boom vangen ze geen zonlicht meer op overdag. Wat wel een must is om ze te laten branden natuurlijk.

Waar plaats je de Barlooon lampionnen?

Ik kan me voorstellen dat ze niet geschikt zijn voor ieders budget. Maar als je bewust kiest voor kwaliteit en duurzaamheid dan kan ik ze je zeker aanbevelen. Ga je een groot tuinfeest organiseren dan komen ze zeker van pas. Of wat dacht je van het versieren van je tuin voor een bruiloftsfeest? Er zijn overigens ook genoeg bedrijven die deze Barlooon lampionnen gebruiken, maar ook in je eigen tuin stelen ze zeker de show!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *