Beauty

Een poedertje om je huid te verbeteren en rimpels te verminderen, werkt dat?

Wat doe jij om je rimpels aan te pakken? Er zijn talloze methoden, van gezichtsgymnastiek tot collageen poeder. Maar werkt dat nou, zo’n poedertje? Dat is uiteraard het eerste wat ik me bedenk op het moment dat ik het eerste collageen poeder zakje open maak. Dat was ruim 14 dagen geleden. Ik kan me voorstellen dat jij dat ook denkt, vandaar dat ik je graag vertel hoe het collageen poeder van RevitalTrax me bevalt.

collageen poeder

Collageen poeder review RevitalTrax

Ik ben momenteel nog niet zover dat ik echt met duidelijkheid kan zeggen dat mijn rimpels sterk verminderd zijn. Maar dat is ook niet zo raar, ik gebruik het product pas 2,5 week en eigenlijk wordt aangeraden het 48 dagen onafgebroken te gebruiken voor het beste resultaat. Ik ga dus nog even door en hou je op de hoogte!

Verder kan ik je wel melden dat ik het niet te drinken vind in combinatie met water đŸ˜‰ . Ik gebruik het dus in combinatie met vruchtensap. In de ochtend pak ik altijd wat yoghurt met verse sinaasappelsap en daar doe ik het zakje doorheen. Dan proef ik er niets van! Je zou het ook eventueel door een smoothie kunnen doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *