Beauty

Phitex clear up review; zo goed werkt dit product tegen puistjes

Het artikel wat we publiceerden over tips tegen puistjes omvatte ook het product Phitex® ClearUp van Phidermica. Om onze lezeressen de kans te geven dit product te proberen hebben 4 deelnemers een Phitex® ClearUp review mogen doen. Zij hebben gedurende 8 weken het product kunnen uitproberen en hebben hun bevindingen goed voor je op de foto gezet en omschreven.

Inhoudsopgave

Phitex® ClearUp ; wat is dat nu eigenlijk?

Phitex® ClearUp is speciaal ontwikkeld voor tieners met acne of een onzuivere huid en is zeer gebruiksvriendelijk. Je hoeft maar 1x per week je kussen in te sprayen en erop te slapen om je huid weer helemaal gaaf te laten worden. Zo kunnen ook gemakkelijk andere delen van de huid worden behandeld, door bijvoorbeeld een t-shirt in te sprayen in het geval van rugacne. Tieners hoeven daardoor geen behandelingen of meerdere producten naast elkaar meer te gebruiken.

Phidermica biedt met Phitex® ClearUp een gemakkelijke totaaloplossing en is volledig vrij van bijwerkingen. Zo wordt de héle huid in een betere conditie gebracht, waardoor ook roodheid, huidirritatie en andere onzuiverheden verminderen. En volgens de reviews van onze lezeressen lijkt dit zomaar de doorbraak in de aanpak van hun acne en onzuivere huid!

Reviews Phitex® ClearUp

Van links naar rechts: start – 4 weken – 8 weken

Na de eerste week hebben we alleen in de nacht een shirt ingesprayd. Ik heb voor de nachten niet iedere keer een nieuw shirt gebruikt; na 2 à 3 dagen werd het vervangen door een schoon shirt. Na de eerste 2 weken was ik al heel erg enthousiast. De puistjes en rode vlekjes waren al zoveel minder. En ook haar rug en schouders waren zoveel rustiger.

4 weken na de start van het product gingen wij op vakantie. Mijn dochter wilde in eerste instantie niet in zwempak vanwege de puistjes op haar rug. De 2e foto’s zijn genomen voor onze vakantie. We hebben genoten van de Turkse zon en mijn dochter heeft de hele dag in bikini gelopen 😉 .

De eerste weken ging ik iets sneller door het flesje heen dan ik verwacht had. Achteraf is dat logisch aangezien we ook overdag extra gebruikten. Nu sprayen we nog 2x in de week een schone kussensloop in, en 1x in de week een schoon T-shirt…

Ik ben erg blij met de resultaten van Phitex® ClearUp, mijn dochter heeft amper nog puistjes, rond haar menstruatie wil er nog wel eens eentje doorkomen. En ook de rode plekjes zijn zoveel minder. Als ik het haar vraag heeft ze van haar vriendinnen de minste puistjes. Ook is ze gestopt met het gebruik van allerlei make-up om de plekjes te verbergen. Ze is weer een stuk zekerder van zichzelf, en dat is als puber zo van waarde! 

Wil je zelf dit product tegen puistjes proberen?

Zoals je hierboven leest zijn de 4 deelnemers die het via MamsatWork hebben mogen testen alle vier zeer tevreden. Wil je zelf dit product bestellen? Dan kan je terecht in de webshop van Phidermica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *