Fashion

Haarbanden voor dames: als je haar maar goed zit

Ondanks het feit dat we met zijn allen een beetje beperkt zijn, mogen we toch niet klagen over onze ‘intelligente lockdown’. En dat doe ik dus niet! Maar er is wel één minpuntje: mijn lokken zijn inmiddels ook down. Enig model is ver te zoeken als ik de wilde bos pluis op mijn hoofd bestudeer. Als man zou ik het wel weten; even met de tondeuse eroverheen en klaar is Kees. Maar gelukkig zijn er ook voor ons vrouwen mogelijkheden! Zo zijn er meer dan genoeg leuke haarbanden voor dames verkrijgbaar. Die je gewoon vanuit je veilige lockdown online kan bestellen om je kapsel toch een beetje een nieuwe, frisse look geven. Hieronder vind je inspiratie voor toffe haarbanden voor dames én leuke manieren om je haarband te dragen!

Bovenstaand idee is afkomstig van Pinterest. Enne, als je toch tijd genoeg hebt, wil je ons dan een foto sturen van het resultaat? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *