Fashion

Geen grote vakantie voor ons dit jaar, maar tripjes met de motor

Dit jaar gaan we -zoals het er nu naar uitziet- flink wat meters maken op de motor. We blijven namelijk thuis met de zomervakantie vanwege de verhuizing en verbouwing van ons nieuwe huis. Om dan toch de nodige ontspanning te zoeken hebben Frank en ik afgesproken om zeer regelmatig te gaan motor rijden. En onlangs riep Lotte ook al ‘Mam, wanneer mag ik nu mee?’ Zo komt het ook dat ik me inmiddels aan het verdiepen ben in motorkleding voor de kids en uiteraard kijk ik dan ook stiekem nog even bij de dames collectie motorkleding. Want die leren jas die ik heb vind ik mega tof, maar hartje zomer ben ik bang dat het zweet me uitbreekt als ik die aantrek 😉 .

Dames motorjas

Motor rijden in stijl; mijn wensenlijstje

Ik dacht dus ook voor de grap eens even mijn wensenlijstje voor de motor op het digitale web te strooien. Wie weet komt er een gulle gever, of leest Frank dit voor moederdag 😉 . Wat ik nog graag zou willen om mijzelf tijdens het rijden te pimpen en mijn motor:

  • Een toffe zomerjas voor op de motor, uiteraard met voldoende bescherming, maar wel wat luchtiger dan de leren damesjas die ik nu heb. Iets met spijkerstof en sweatstof zoals hierboven zou ik heel gaaf vinden.
  • Nieuwe motorrijlaarzen. De laarzen die ik nu heb zijn niet specifiek voor de motor en eerlijk is eerlijk… ik heb ze er een klein beetje mee vernacheld. Ze zijn retestoer, maar eigenlijk niet sterk genoeg. Tijd voor motorlaarzen met een hakje denk ik.
  • Een navigatie voor op de motor, zodat ik lekker ‘vrij’ kan rijden en niet teveel na hoef te denken waar ik heen moet.
  • Een mooie set zadeltassen maar die heb ik nog niet kunnen vinden voormijn Harley helaas.
  • Die pols portemonnee van hierboven vind ik ook heel mooi. En niet alleen handig voor tijdens het motorrijden, maar ook voor festivals!

Oja, en laat ik vooral niet vergeten dat de kinderen dus ook nog graag motorkleding, motorlaarzen en een helm nodig hebben… daar gaat ons vakantiegeld!

ps… tijdens het schrijven van dit artikel ben ik overstag gegaan en heb ik de hoodie inmiddels zelf gekocht, haha. Dat krijg je als je lang over internet struint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *