Fashion

De leukste musthave baby kleding van C&A voor komende zomer

Als deze zomer een beetje lijkt op die van vorig jaar, gaan we nog een hoop warme dagen tegemoet. Heerlijk met je gezin in het zonnetje, ik kijk er nu al naar uit. En je hebt gelijk een goed excuus om fleurige kleding te shoppen. Dit keer hebben we een inspiratie artikel om de leukste babykleding te shoppen tegen een mooi prijsje, kleding van C&A baby! Met een beetje hulp van 24Baby.nl en C&A zetten wij de leukste, zomerse baby kleding musthaves voor je op een rij.

C&A baby hoedjes

Een C&A baby hoedje tegen de zon

Het hoofdje van je baby is extra kwetsbaar voor de schadelijke straling van de zon. Smeer je kleine dus altijd goed in met natuurlijke zonnebrand, en gebruik een zonnehoedje. Als je kiest voor een hoed met een wat bredere rand, bescherm je ook gelijk de oogjes van je baby. Een luchtig hoedje van biokatoen ademt voldoende en zorgt ervoor dat je kindje zijn warmte goed kwijt kan. Daarnaast staat het nog ubercute ook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *