Tuin

Take a break – De fijnste tuin gadgets voor deze zomer

We hebben een heftige paar maanden achter de rug. Hoewel de vakantieplannen misschien weer uit de koelkast (of zeg maar gerust vriezer) gehaald mogen worden, zijn er ook veel mensen die de zomer thuis vieren. Of je nu dol bent op zon of juist liever lekker in de schaduw zit: je eigen tuin is er prima geschikt voor. Er wordt dan ook veel in en om huis geklust en met name de tuin kreeg enorm veel aandacht de afgelopen maanden. Nog steeds trouwens, de tuin gadgets zijn niet aan te slepen en wij wachten bijvoorbeeld al weken op onze Schellevis tuintegels die maar niet geleverd worden vanwege de drukte. Iedereen is aan de slag.

Inhoudsopgave

Tuin gadgets die het leven wat makkelijker maken

Ik snap het ook wel, want als je niet op vakantie gaat, dan heb je ineens budget voor andere wensen die je nog op je lijstje had staan. En er zijn fijne tuin gadgets genoeg waar je het leven nét wat aangenamer mee kan maken. Of je tuin opfleuren! Ik geef je graag wat voorbeelden.

Hou jezelf lekker warm in de avond

Onmisbaar bij onze tuin gadgets. Heb je het gezellig, dan wil je graag tot in de late uurtjes door kunnen blijven gaan, niet? Met deze prachtige design vuurschaal is dat een makkie. Je hebt je vuurtje zo gestookt. En heb je geen behoefte aan een vuurtje? Zelfs dan staat deze design vuurschaal fantastisch op je terras!

Je vindt hem bij Bol.com

Heb jij nog andere tuin gadgets die wat jou betreft onmisbaar zijn? Let us know!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *