Fashion

Last van urineverlies na zwangerschap? Met deze tips kan je daar beter mee omgaan

Zwangerschapskwaaltjes, we zouden er een 26-delige encyclopedie over kunnen schrijven. Het is maar goed dat vrouwen zo sterk zijn! Als kers op de taart wordt de kracht van de vrouw na negen maanden stralen én afzien natuurlijk ultiem op de proef gesteld tijdens de bevalling, maar dat is gelukkig meestal snel vergeten wanneer je eindelijk je kleine wonder in je armen houdt. Totdat je er achter komt dat je lichaam ook na de bevalling nog niet van de kwaaltjes af is en je last hebt van urineverlies na je zwangerschap. Veel jonge moeders kunnen er over meepraten: een bevalling is niet niks en het kan echt wel even duren voordat je lijf weer helemaal de oude is. En helaas: sommige dingen worden nooit meer zo strak als voorheen, laat staan dat je je beach body terugkrijgt. Een ander veel voorkomend probleem is dus urineverlies na zwangerschap.

En waar de ontwikkeling van je pasgeboren kleintje en de zwangerschapsboxen nog een gezellig gespreksonderwerp zijn, is incontinentie dat op het eerste gezicht misschien niet. Veel vrouwen schamen zich en het laatste dat ze willen is erover praten, terwijl er stiekem heel veel vrouwen last van hebben. Dikke kans dus dat je in een van je vriendinnen, je zus of je moeder een lotgenoot treft!

urineverlies na zwangerschap

Je inlegkruisjes kunnen de deur uit en een luierachtige onderbroek is ook niet meer nodig. Het ondergoed van Underwunder houdt je fris en droog maar ziet er tegelijkertijd toch heel charmant uit. De slips zien er stuk voor stuk uit als de charmante modelletjes die je in iedere goede lingeriezaak aantreft, alleen zijn deze voorzien van een discreet absorberend kruisje. Het ondergoed is comfortabel én modieus en dat is prettig. Dikke kans dat je urineverlies je toch al een beetje onzeker heeft gemaakt en het laatste waar je dan op zit te wachten is om net als je pasgeboren kindje een luier te moeten dragen. Dat is dus ook helemaal niet meer nodig!

Kies snel een paar leuke setjes uit, want het dragen van goede lingerie kan (ook voor je zelfverzekerdheid!) wonderen doen. Dat hoeft je incontinentie nu dus niet meer in de weg te staan. En of je nu last hebt van urineverlies na zwangerschap of al wat meer op leeftijd bent, Underwunder heeft modellen voor dames in alle leeftijdscategorieën, zelfs voor jongens en meisjes met problemen.

Je bestelt Underwunder onder andere bij Medipoint.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *