Culinair

Een koffie abonnement voor wat extra uitdaging en flavours

Ik ben tegenwoordig helemaal in de abonnementen ­čśë . Niet alleen om over te schrijven, maar dus ook om zelf te gebruiken. Ik vind het super leuk om op deze manier uitgedaagd te worden om ook weer wat nieuwe smaken te proberen. Zo ook met dit koffie abonnement van de Koffiebox.

Diegene van jullie die me al wat langer volgen weten dat ik eigenlijk best wel een ‘zeikerd’ ben met koffie. Ik heb er al meerdere keren over geschreven. Ik drink heel graag koffie, maar niet overal. Het komt bij mij namelijk nogal precies met de koffie. Als de koffie niet helemaal mijn smaak is dan vind ik hem vaak ook gelijk ‘vies’ en wil ik hem niet meer opdrinken. Het gebeurt zelfs dat ik er misselijk van word. Overdreven, i know!

Is het nu wel of geen abonnement voor koffie?

Misschien is koffie abonnement niet helemaal de juiste benaming voor dit concept. Je zit namelijk niet aan dit abonnement vast en kan per maand beslissen of je de koffie wilt bestellen of niet. Wil je de Koffiebox bestellen? Dan betaal je eenmalig het bedrag voor die box en voor de volgende maand krijg je gewoon weer een mailtje met info over de nieuwe editie van de box zodat je kan beslissen of je die maand weer graag je koffie aangeleverd wilt krijgen of niet. Super vrijblijvend dus. En natuurlijk kan je de koffiedrab daarna als scrub gebruiken, zo heb je er dubbel plezier van!

En vind je een bepaalde koffie heel lekker? Dan weet je dus precies bij welke koffiebranderij die koffie vandaan komt en kan je hem zelf nabestellen bij die branderij als je dat wilt. Vandaar ook dat het slim is om van de koffie’s uit je abonnementen box te noteren wat je ervan vond (en hoe je hem gezet hebt). Er zit standaard een kaartje bij waarop je dat kan noteren.

Van de eerste zak met koffiebonen die we geprobeerd hebben kan ik je al aangeven dat die beduidend anders is dan de koffiebonen die we normaal gebruiken. Ik moest dus ook ├ęcht wennen. Het feit dat er een lichte kersensmaak aan de koffie zat was in combinatie met de cappuccino die ik altijd drink wat minder lekker dan hem in de volle smaak te proberen zonder melk. Ik heb dus zowaar weer wat gewone koffie gedronken met deze koffiebonen variant.

Tip van Flip: Als je een van de koffie’s minder van smaak vindt, probeer er dan eens iets zoets bij te pakken. De smaak veranderd dan volledig en wellicht vind je hem dan wel ineens heel lekker.

Na de eerste zak met koffiebonen merk ik al aan mezelf dat ik nieuwsgierig ben naar de andere smaken die er in mijn box zitten. Een goed teken toch?

Winactie

Ben je na het lezen van mijn verhaal ge├»nteresseerd geraakt in de Koffiebox, dan is deze winactie wellicht leuk voor jou om aan mee te doen. Wij mogen namelijk 3 Koffieboxen weggeven voor de volgende editie. Laat hieronder weten waarom jij graag kans wilt maken op zo’n Koffiebox als je wilt meedoen met deze actie. En wie weet ontvang jij begin Maart wel een box van de Koffiebox en raak je ook verslaafd aan dit koffie abonnement om je zintuigen te blijven prikkelen! De actie loopt tot en met 21 februari 2021, daarna trekken we de winnaars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *