Culinair

Frank & Fresh coffee; genieten van een heerlijk bakkie in je luie stoel

Als rasechte koffieliefhebber voel jij je natuurlijk aangesproken door bovenstaande titel. Nietwaar? Ik in ieder geval wel! Want zeg nu zelf… als je graag een bakkie pleur drinkt, dan is de koffie niet aan te slepen. En zonder koffie zitten? Dat is hier in huis echt een no go! Vandaar ook dat ik erg enthousiast ben over de Frank & Fresh coffee. Heerlijke koffie die gewoon thuisbezorgd wordt. Hoef je (bijna) niets voor te doen om thuis een goede kop koffie te kunnen zetten. Ik vertel je er wat meer over dus ben jij een liefhebber? Lees dan zeker even verder.

Frank & Fresh coffee abonnement Raw & Robust
Tja, je bent koffieliefhebber of niet 😉

Waarom een abonnement afsluiten voor koffie?

Je kan tegenwoordig overal abonnementen voor afsluiten. Niet alleen op een foodbox of voor bloemen, maar dus ook voor koffiebonen. Wij maken graag gebruik van het abonnement op Frank & Fresh coffee bonen om verschillende redenen.

Ten eerste (heel belangrijk) zitten we nu nooit zonder koffiebonen en ten tweede is de kwaliteit en de smaak van de koffiebonen echt erg goed. Verder worden de bonen iedere keer vers gebrand.

ps… als je de bonen gebruikt hebt en je hebt gemalen prut over in je bakje, dan kan je er misschien wel koffie scrub van maken!

Voordeel van een abonnement bij Frank & Fresh coffee

Een groot voordeel vind ik dat je zelf de frequentie van de leveringen kan bepalen. Wil je wekelijks de koffiebonen ontvangen, of liever tweewekelijks, driewekelijks of eenmaal per maand. Op deze manier is er altijd een frequentie die bij je past, ideaal!

Het is ook heel handig dat de koffie gewoon in een brievenbusdoosje bezorgd wordt. Je hoeft dus niet persé thuis te zijn voor de bezorging van de Frank & Fresh coffee.

Je raakt gewend aan de smaak van je bonen en je koffie. Vandaar dat ik het fijn vind om steeds dezelfde bonen van hetzelfde merk met dezelfde kwaliteit te ontvangen. Als je iedere keer andere bonen in je koffiezetapparaat gooit is ook de smaak van je koffie iedere keer anders. Daar word ik persoonlijk niet zo blij van. Voor mij dus weer een voordeel van deze leverancier van koffiebonen.

Leuk detail: je kan op de website van Frank & Fresh zien wannneer de volgende branddag is.

Nu nog sparen voor de prachtige koffiezetapparaten van SAGE waardoor de koffie nog lekkerder gaat smaken 😉 .

Meer weten? Lees op de website van Frank & Fresh coffee over de abonnementen op vers gebrande koffiebonen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *