Culinair

Appel havermout ontbijt uit de slowcooker

Ben jij ook zo’n twijfelaar als het over je ontbijt gaat? Ik ben in ieder geval geen boterhammen eter bij mijn ontbijt en hou wel van een beetje variatie. Vandaar ook dat ik onlangs een appel havermout ontbijt klaarmaakte in de slowcooker. Dat is weer eens wat anders dan een cracker met kruidenkaas of een bakje yoghurt met kiwi. Ook lekker hoor, maar om de variatie erin te houden is dit appel ontbijt zeker een aanrader.

Havermout ontbijt in de Airfryer maken

Uiteraard kan je dit ontbijt ook klaarmaken in de airfryer. Eigenlijk zeker zo makkelijk als in de oven want je hoeft geen hele oven voor te verwarmen voor alleen het ontbijt. Wel moet je even checken of de hoeveelheid past in het bakje in de airfryer.

In mijn airfryer XXL past het precies. Maak overigens niet de vergissing om deze ingrediënten in het standaard mandje te doen hè ;), je hebt hier wel het bakvorm bakje bij nodig dat je hierboven ziet. Dit is een van de ideale airfryer accessoires die ik heb en vaak gebruik.

Zet de airfryer op 150° en met 15 minuten is je appel havermout ontbijt klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *