Culinair

Heerlijke zalm in de airfryer; simpel en snel klaar

Hier in huis hebben we niet zoveel zalm liefhebbers. Luc eet er wel van mee, maar Lotte en Frank hebben er niets mee. Dat betekent dan ook dat ik eigenlijk veel minder zalm klaar maak als ik zou willen. Jammer, want ik vind zalm dus echt heerlijk. Gelukkig heb ik nu ondervonden dat zalm in de airfryer écht heel simpel is. Het is daarnaast snel klaar en je kan dus heel eenvoudig voor één of twee personen zalm klaarmaken in de airfryer, maar ook voor vier als je wilt. Ideaal dus als niet het hele gezin zalm eet, maar je zelf toch zo nu een lekker visje wilt eten.

In dit geval heb ik dus voor de helft van het gezin in de airfryer de zalm klaargemaakt en de andere helft heeft een lekkere vegetarische burger gegeten. Het grote voordeel van klaarmaken in de airfryer is natuurlijk dat je er niet bij hoeft te blijven. Hierdoor kan je met gemak bij je pannen op het formuis blijven.

lekkere vegetarische burger van Meatless farm

Ook graag leren koken in de airfryer, maar heb je nog geen airfryer? Ik heb er meerdere geprobeerd en kan je de Philips Airfryer XXL echt aanbevelen.

Je koopt de ze bij Philips zelf of bijvoorbeeld bij Coolblue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *