Culinair

Heerlijke oliebollencake maken die niet vet is

Ik zal het maar meteen toegeven, ik ben gek op oliebollen! Maar niet iedereen hier in huis is er fan van. Frank vindt oliebollen eigenlijk niets omdat ze zo vet zijn. Maar daar heb ik nu wat op gevonden met de oliebollencake! Ik heb afgelopen weekend een heerlijke oliebollencake gemaakt in de slowcooker. Heel makkelijk, super lekker én niet vet.

Wil jij ook eens weten hoe een oliebollencake smaakt? Check dan mijn recept hieronder en probeer het uit. Je bent zo klaar met de voorbereidingen en dan hoef je alleen nog maar eventjes te wachten op het resultaat. Eet smakelijk alvast!

Inhoudsopgave

Oliebollencake: de ingrediënten

zelf oliebollencake maken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *