Reizen

Landal Adventure: De Landal app voor het bouwen van een digitale boomhut op je vakantie

Misschien ga jij op vakantie om je kinderen juist van die mobieltjes of die ipad af te halen. Maar vergis je niet… je kan -samen met een mobieltje- op vakantie ook hele leuke dingen doen. Sterker nog… we weten allemaal intussen wel dat dat schermpje je zelfs kan uitnodigen om buiten bezig te zijn. Zo kan je de Landal Adventure app ook gebruiken, een beetje à la Pokémon Go. Die laatste was hier in huis ook een ware hit, dus ik verwacht dat ook deze Landal app om een digitale boomhut te bouwen wel aan zal slaan. Wat denk jij?

Je eigen boomhut of watervilla bouwen en een verblijf in echte boomhut winnen

De eigen boomut die je bout, die kan afhankelijk van in welk park de game wordt gespeeld, ook een strandhut, berghut of watervilla zijn. De Adventure app bevat verschillende landschappen voor alle parken: bossen, water, strand of bergen. Zo bouw je op verschillende parken ook verschillende hutten. Tijdens het verblijf kunnen je kinderen hun boomhut in de app verder afbouwen om de mooiste creatie te maken. Alleen dat is al superleuk.

De digitale ontwerpen van de gemaakte boomhut kunnen worden gedeeld op social media, waarbij de inzenders meedingen naar een verblijf in een echte boomhut bij Landal GreenParks. Dat is dubbelop plezier!

Een mix van Pokémon Go en Minecraft

De Adventure app is een beetje een mix van Pokémon Go (erop uit trekken om de grondstoffen te zoeken) en Minecraft (het bouwen van je boomhut) en geeft het gevoel van geocaching!

Landal Greenparks Adventure boekje

Om de Adventure app voor alle kinderen nog duidelijker te maken kan je op ieder landal park een boekje krijgen. Hierin vind je een overzicht van alle grondstoffen, voorbeelden van diverse coole boomhutten en een unieke gouden Mystery Box met specials zoals een discovloer, gameroom, ijsmachine, airhockeytafel en drumstel. Op deze manier word je ook uitgenodigd om na je Landal verblijf nog verder te bouwen aan je boomhut.

Conclusie over de Adventure app van Landal Greenparks

De app ziet er prachtig uit en voor zover ik hem thuis heb kunnen testen gaat deze zeker goed aanslaan bij de kinderen. Sterker nog… ik ben zelf gestart met de vloer van mijn boomhut en baalde er al van dat mijn gratis grondstoffen op zijn. Nu kan ik niet verder bouwen totdat we deze zomer op vakantie gaan. Of we moeten tussendoor nog een weekendje Landal boeken, haha.

Deze unieke game sluit aan op de boodschap van Landal ‘ontdek wat groen kan doen’. Kinderen moeten naar buiten en de natuur in om de bouwstenen van hun digitale boomhut te kunnen verzamelen. Het beste van twee werelden, waar ook de ouders van zullen genieten. De game past daarnaast uitstekend in de anderhalvemetersamenleving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *