Reizen

Vanuit je luie stoel op autosafari bij de Beekse Bergen

Het is onze favoriete dierentuin, Safaripark de Beekse Bergen. Eigenlijk komen we er ieder jaar wel een keer, soms om te logeren in het Safari Resort en andere keren gewoon voor een dagbezoekje. Helaas zal dat er de komende maanden niet van komen om een autosafari te doen in de Beekse Bergen, of even heerlijk rond te slenteren tussen alle dieren die hier stuk voor stuk zo’n prachtig onderkomen hebben. Maar daar heeft de Beekse Bergen wat op gevonden. Een autosafari vanuit je luie stoel.

Ontdek de Beekse Bergen via een autosafari uit je luie stoel

Deze autosafari is leuk voor het hele gezin! Even geen zin meer om huiswerk te maken, te leren of te werken en al een aantal virtuele rondleidingen in musea gedaan? Dan is dit een lekker alternatief om je hoofd leeg te maken. Check het filmpje hieronder en kijk wie er de meeste dieren spot!

De safari in de Beekse Bergen is zo een stuk veiliger

Buiten het feit dat het leuk is om zo de safari te beleven is het ook een stuk veiliger. Nee, even zonder gekheid… dat is natuurlijk onzin. Als je gewoon een autosafari in de Beekse Bergen doet met je eigen auto dan is er niets gevaarlijks aan. Behalve dan als je uit je auto stapt! Weet je nog dat er in 2018 een gezin was wat uit de auto stapte en door jachtluipaarden opgejaagd werd? In dit blog kan je dat filmpje nog eens terug zien als je wilt.

Wist je trouwens dat het Safari Resort wel gewoon geopend is? Kan je toch lekker live naar de dieren kijken vanuit je huiskamer!

Als je de kans hebt dan ook live doen!

De komende maanden zit het er waarschijnlijk du niet in, zo’n autosafari, maar als je de kans hebt dan moet je het zeker doen. Lotte kwam niet meer bij toen wij de autosafari deden (niet vanuit huis, maar live) en er een giraffe ons dak aflikte đŸ˜‰ .

https://youtu.be/5LXKSYKShPc

Heb jij al eens een autosafari bij de Beekse Bergen gedaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *