Culinair

Bananenbrood met chocolade, smullen maar!

Bananenbrood is ons niet onbekend. Ik maakte bananenbrood al voordat ik een slowcooker had, gewoon in de oven, maar tegenwoordig maak ik hem ook in de slowcooker. Maar een bananenbrood met chocolade heb ik nog niet eerder op. Het recept komt via Sabine Teurlings en zij heeft dit bananenbrood in de slowcooker gemaakt. Wil je hem liever in de oven maken dan kan je het recept voor de bereiding gewoon volgen zoals hieronder staat aangegeven. In plaats van er een slowcooker recept van te maken doe je hem dan op 180° in de oven voor ongeveer 50 minuten. Controleer tussendoor voor de zekerhied met een sateprikker of hij al goed is.

Recept bananenbrood met chocolade

Dit recept van bananenboord met chocolade is een heerlijk eenvoudig recept. Te maken in de slowcooker of de oven. Hieronder lees je het recept in de slowcooker zoals Sabine het gemaakt heeft. Hierboven heb ik je al aangegeven hoe lang hij ongeveer in de oven moet.

Ingrediënten voor dit bananenbrood

  • Pak Koopmans bananenbrood
  • 4 bananen
  • 4 kalkoen eieren (of 5 grote kippe eieren)
  • 125 gram chocoladevlokken
  • 125 gram margarine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *