Culinair

Lekkere mocktails maken zodat je thuis het vakantiegevoel kan evenaren!

Blijf jij dit jaar thuis en doe je een ‘staycation’? Niets leuker dat je thuisvakantie een beetje op te pimpem met wat bijzondere momenten. Tuurlijk kan je er lekker even op uit met de kinderen, misschien ga je naar een pretpark of dierentuin. Allemaal leuk! Maar in je achtertuin vakantie vieren met heerlijke mocktails en (eventueel) cocktails geeft ook een echt vakantiegevoel! Vandaar 10 heerlijke mocktail recepten zodat ook je kinderen lekker mee kunnen doen met deze chique drankjes. Geniet ervan! En als je die blagen ook meteen ons Lego inspiratie blog laat zien hebben jullie genoeg te doen tijdens de vakantiedagen.

ps… naast onderstaande lekkere mocktails hebben we ook 2x een sodastream weg te geven zodat je staycation niet meer stuk kan Ă©n je zelf je bruiswater kan maken voor deze heerlijke drankjes. Check hieronder!

Inhoudsopgave

10 mocktails maken voor een toffe staycation of een gezellig feestje

1. Star Kissed mocktail zonder alcohol

Een recept afkomstig van Sodastream zelf. En wie kan er beter lekkere drankjes verzinnen dan zij die daar altijd mee bezig zijn đŸ˜‰ . Een koninklijke verfrissende mocktail die je met je kinderen kan drinken, met vriendinnen of zelfs tijdens een baby shower kunt serveren!

Ingrediënten Star Kissed:

  • 25 ml lychee siroop
  • 15 ml limoensap
  • 30 ml appelsap
  • ½ theelepel Fruitdrop grapefruit van SodaStream
  • SodaStream bruisend water

Zo maak je deze lekkere mocktail klaar: Giet alle ingrediënten bij elkaar en vul het glas verder af met bruiswater uit de Sodastream. Nog even het glas leuk garneren en je bent klaar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *