Culinair

Gevulde zoete puntpaprika op de Ofyr Tabl’O

Even geleden deelde ik met jullie mijn ervaringen van de OFYR Tabl’O en mocht ik ook drie van deze fantastische tafel bbq’s weggeven van OFYR. Jesse was een van de gelukkigen en zij heeft een vegetarisch gevulde zoete paprika op de barbecue gemaakt. We mogen het recept met jullie delen zodat jullie ook heerlijk kunnen smullen. Want uiteraard kan je deze gevulde puntpaprika ook maken op een gewone barbecue in plaats van op de Tabl’O. Maar die laatste is wel gezelliger 😉 .

Inhoudsopgave

Gevulde zoete puntpaprika, vegetarisch op de barbecue

De voordelen van dit heerlijke vegetarische recept is dat je niet veel ingrediënten nodig heb voor de gevulde paprika op de barbecue en dat het ook nog eens goed voor te bereiden is. Handig, want zo kan je al van te voren wat klaarzetten!

gevulde paprika vegetarisch barbecue

Barbecuen met de Tabl’O

Klaarmaken van de vegetarische gevulde paprika’s op de OFYR Tabl’O barbecue kan nog iets anders dan op een gewone barbecue. Wij zijn namelijk begonnen met de paprika’s in de folie, maar al gauw bleek dat dat op de OFYR helemaal niet nodig is. Ze branden toch niet aan. De OFYR Tabl’O brandt namelijk wat minder hard dan een gewone barbecue (maar wel veel langer) dus alles heeft iets langer tijd nodig om te garen.

Gelukkig zit je met de Tabl’O met elkaar aan tafel met als doel om gezellig de tijd te nemen om met elkaar te eten. Helemaal niet erg dus als het wat langer duurt terwijl je gezellig met z’n allen aan tafel zit. Manlief vind dit zelfs een groot voordeel van het barbecuen op deze manier. Hij hoeft nu niet de hele tijd bij de barbecue te blijven staan. Hij kan ook gezellig mee aan tafel komen zitten, eten en kletsen.

Het gebruik van de OFYR Tabl’O is eigenlijk heel makkelijk en het wachten tot de briketten heet genoeg zijn duurt ongeveer net zo lang als bij een gewone barbecue. Het schoonmaken is nog wel even wennen. Maar omdat hij geen teflon heeft, hoef je er niet al te voorzichtig mee te zijn. Hij staat inmiddels schoon weer te wachten voor de volgende keer. Ik denk zeker dat we hem vaak gaan gebruiken!!

Ook de gevulde vegetarische paprika op de barbecue maken ? Hier koop je die fantastische OFYR Tabl’O

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *