Culinair

Horl; de perfecte messenslijper voor alle kookliefhebbers

Ik ben verliefd! Niet alleen op het design van deze messenslijper, maar ook op de manier waarop de Horl zijn werk doet. Wat een prachtig product is dit zeg. Frank ‘liep’ er toevallig tegen aan via een Facebookpost geloof ik. Als rasechte gadget lover moest hij me hier natuurlijk even over verwittigen. Doet ie altijd als hij iets moois gezien heeft dat hij graag wil hebben, en helemaal als hij denkt dat ik er zelf ook vatbaar voor ben. En ja… met mijn keukenmachine fetisj kan ik je natuurlijk wel verklappen dat ik op slag onder de indruk was van de Horl. Dus… aan de slag met het testen van deze Horl messenslijper en jullie vertellen wat we ervan vinden, dat was het idee.

Hoe zit dat met jullie? Wie slijpt er bij jullie in huis de messen en worden ze überhaupt wel geslepen? Zoals gezegd ben ik niet zo’n ster met onze andere messenslijpers maar lukt het met de Horl wel. Heel simpel gezegd, het kan eigenlijk niet mislukken met deze mooie messenslijper. En daarnaast staat hij nog mooi op de plank ook 😉 . In het verleden riep ik Frank er altijd bij als er een mes geslepen moest worden. En in een nog verder verleden was ik me er niet eens van bewust dat messen misschien wel geslepen moesten worden voordat je er goed mee kan snijden.

Horl leer om je mes aan af te vegen na het slijpen

Verschillende varianten van de Horl messenslijper

De Horl is in verschillende varianten en kleuren verkrijgbaar waarbij de messenslijper in alle gevallen van massief hout gemaakt is. Wij hebben voor de kleur ‘oak’ gekozen zodat de messenslijper goed bij de rest van ons interieur past. Want zeg nou zelf, zo’n gave gadget mag gezien worden. Die wil ik niet wegstoppen in een kastje, maar komt mooi op een plank in de keuken te staan!

Toegegeven, de Horl is niet echt goedkoop, maar voor een leven lang messen slijpen valt het eigenlijk wel weer mee. Je vindt hem hier voor de prijs van 139,00 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *