Huishouden

iRobot Roomba e5; de stofzuiger voor huisdieren (en meer)

Je houdt van je huisdieren alsof het je kinderen zijn. Maar net als kinderen maken huisdieren er een zooitje van, met name als het gaat om al het haar wat overal ronddwarrelt. Natuurlijk wil je je huis graag een beetje op orde houden, maar er lijkt geen beginnen aan… tenzij je de juiste stofzuiger voor huisdieren in huis haalt, de Roomba e5!

Wij hebben onze nieuwste aanwinst omgedoopt tot Jonnie, want Jonnie maakt onderdeel uit van ons gezin en dat verdiend een naam nietwaar? Dus mocht ik het een keer over Jonnie hebben, dan weet je dat ik onze Roomba e5 bedoel 😉 .

stofzuiger voor huisdieren, roomba e5 review robotstofzuiger
Zwangere poes Lynx trekt zich he-le-maal niets aan van deze stofzuiger

Enige minpuntje van de Roomba e5

Het enige minpuntje wat ik kan verzinnen is de herrie die de robotstofzuiger maakt. Ik zal de Roomba e5 nooit aanzetten als ik zelf in de woonkamer ben, daarvoor stoort hij me teveel. Maargoed, het principe van de stofzuiger is natuurlijk dat hij zijn werk doet wanneer het jou (en je huisdieren) uitkomt. En dat kan dus prima als ik er niet ben of als we in bed liggen.

De Roomba e5 is onder andere te vinden bij Coolblue, de Mediamarkt en Bol.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *