GEZONDHEID

M line review; hoe zit het met mijn rugklachten?

Het is niet de eerste keer dat ik over bedden en matrassen schrijf. Ik durf mezelf dan ook stiekem al een klein beetje een ‘kenner’ te noemen. Uiteraard zeg ik ‘een klein beetje’ want ik ben zeker geen expert op het gebied van matrassen. Maar een review schrijven over M line dat kan ik wel, want inmiddels slaap ik daar al een dikke maand op en ben ik een echte ervaringsexpert. Ik vertel je dan ook graag meer over dit matrassen merk, welk model M line we hebben gekozen, waarom en hoe het bevalt.

Zo ziet ons matras er van binnen uit ­čśë

De slogan van M line

Sleep well, move better.

Deze slogan zegt eigenlijk alles. Aangezien ik geen rugpijn meer heb en mijn stramheid ook verdwenen is word ik in de ochtend uitgeruster wakker en kan ik gelijk makkelijker bewegen. Wat mij betreft is dit M line matras dan ook een perfecte keuze geweest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *